Informasjonskapsler

Informasjon om bruk av informasjonskapsler

De fleste nettsider benytter seg av informasjonskapsler. En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin, hensikten er at nettleseren skal kunne ivareta personlig informasjon.

Depend bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen, men også som en del av vår markedsføring. Når du besøker depend.no, 
bruker vi både midlertidige og varige informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes som regel automatisk når du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på din maskin i opptil ett år. Klikk her om du ønsker å lære mer om informasjonskapsler.

Derfor bruker Depend informasjonskapsler:

Bruk av våre butikkløsninger
Vi benytter informasjonskapsler til blant annet å gjenkjenne deg og lagre innhold i din handlekurv. Uten informasjonskapsler vil ikke en nettbutikk kunne fungere.

Google Analytics
Google Analytics benytter informasjonskapsler for analyse av trafikk til nettsiden vår.

Google AdWords
Vi benytter oss av annonsering gjennom Google sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan rettes mot målgrupper basert på besøksmønster.

Facebook Pixel
Vi benytter oss av annonsering gjennom Facebook sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan rettes mot målgrupper basert på besøksmønster. 

Snapchat Pixel
Vi benytter oss av annonsering gjennom Snapchat sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan rettes mot målgrupper basert på besøksmønster. 

CrazyEgg
Vi benytter CrazyEgg som analyseverktøy og lagrer blant annet data om brukeratferd og annen besøksinformasjon. ‍Samtykke i bruk av informasjonskapsler

I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket til at Depend lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser.
Klarna

For å kunne tilby deg å bruke Klarnas betalingsmetoder, er vi nødt til å dele visse opplysninger om deg med Klarna. Dette skjer bare dersom du velger Klarna som betalingsmetode. Klarna bruker opplysningene til å bedømme om du kvalifiserer til å bruke betalingsmetodene deres. Opplysningene som brukes er navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, betalingshistorikk samt bestillingsinformasjon slik som betalingsmetode, frakttype, bestillingsdetaljer og lignende.

Bruken av slike opplysninger reguleres i samsvar med gjeldende personvernlovgivning og Klarnas personvernerklæring.